Wil & Tien (2wmn)

​​​​​​Word fan van 2wmn! 

Als fan van 2wmn kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Willemijn en Martine graag mee samenwerken. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

7UP Lemon Lemon visual
7UP Lemon Lemon visual

7UP Lemon Lemon Hét drankje voor de zomer

Ook toe aan een heerlijke verfrissing deze zomer? Dan is 7UP Lemon Lemon® hét perfecte drankje voor jou. Alleen de rijpste citroenen worden geplukt in de boomgaard en gebruikt om 7UP Lemon Lemon van te maken. 7UP Lemon Lemon bestaat uit citroensap, sprankelend water en is laag in calorieën. Hoe heerlijk klinkt dit?! Wil jij dit samen met mij testen, geef je dan snel op. O, en je maakt ook nog eens kans op je eigen citroenboompje en citroen luchtbed! Doe je mee?
 

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Geselecteerde fans krijgen bericht via email waarin alle details van de challenge worden toegelicht. Als jij definitief meedoet krijg je binnen enkele weken de 7UP Lemon Lemon producten thuisgestuurd om met de challenge te starten!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!