Wil & Tien (2wmn)

​​​​​​Word fan van 2wmn! 

Als fan van 2wmn kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Willemijn en Martine graag mee samenwerken. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Arla visual
Arla visual

Arla Arla Lactofree

Hi, wat leuk dat je jezelf wilt aanmelden als insider! Is zuivel voor jou ook geen alledaags product? Test dan Arla Lactofree en trakteer jezelf op echte zuivel zonder lactose. 

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Tijdens Pasen bij een mooi gedekte paastafel vol heerlijke gerechten moet je met een lactose-intolerantie tegen veel gerechten ‘nee’ zeggen, zoals zalmrolletjes, quiche of kwarktaart. Dankzij de lactosevrije producten van Arla Lactofree kun je JA zeggen tegen (bijna) alles wat er op tafel komt! Eet jij al een tijdje geen zuivel omdat je lactose-intolerant bent of denk je dat lactose-intolerant bent? Doe dan mee en ervaar hoe jij deze Pasen ook heerlijk mee kunt genieten van echte zuivel zonder lactose.

Als insider mag jij de Arla Lactofree producten testen. Aan de hand van een aantal opdrachten, ervaar jij hoe je weer kunt genieten van zuivel en geef je jouw mening met de hashtags #genietervanhetkan #arlalactofreerecepten. Wil jij Arla Lactofree testen? Meld je dan aan!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!