Wil & Tien (2wmn)

​​​​​​Word fan van 2wmn! 

Als fan van 2wmn kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Willemijn en Martine graag mee samenwerken. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Bakken met Nestlé visual
Bakken met Nestlé visual

Nestlé Bakken met Nestlé

Het iconische duo: De KITKAT SMARTIES Taart, ken je vast wel?
Ben jij de bedenker van de nieuwe gouden Nestlé chocolade combinatie? Nestlé daagt je uit om te bakken met haar chocolademerken.

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Wie is de bedenker van de nieuwe KITKAT SMARTIES Taart? Degene die de nieuwe gouden combinatie verzint wint een keukenmachine!

Als insider ga je samen met de bloggers de uitdaging aan. Je ontvangt een mystery box met Nestlé producten waar je 2 heerlijke dingen mee gaat bakken. Het leukste is dat jouw idee het nieuwe bak-icoon van Nestlé kan worden. Loopt het water je al in de mond? De recepten deel je op social media met #Nestléchoco

Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan nu direct aan!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!