Wil & Tien (2wmn)

​​​​​​Word fan van 2wmn! 

Als fan van 2wmn kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Willemijn en Martine graag mee samenwerken. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Royal Club visual
Royal Club visual

Royal Club Mix your mocktail

Echt een keer iets feestelijks drinken zonder alcohol? Dat kan met de alcoholvrije variant van de cocktail: de mocktail! Ga nu zelf aan de slag met heerlijke mocktail recepten én maak kans op een gaaf mocktail -mix-pakket. Of ga voor de hoofdprijs, een diner met mocktail workshop voor 6 personen! Mix één van Royal Clubs krachtige frisdranken met verse ingrediënten als fruit, kruiden of specerijen voor een spannende smaak en maak jouw eigen ultieme Royal Club mocktail. Wanneer je geselecteerd bent krijg je een super gaaf Royal Club pakket thuis gestuurd zodat jij snel aan de slag kunt. 

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Geselecteerde fans krijgen bericht via e-mail waarin alle details van de uitdaging worden toegelicht. Als jij definitief meedoet krijg je jouw Royal Club pakket vol producten thuisgestuurd om de uitdaging te starten! 

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!