Wil & Tien (2wmn)

​​​​​​Word fan van 2wmn! 

Als fan van 2wmn kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Willemijn en Martine graag mee samenwerken. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Santa Maria Tex Mex visual
Santa Maria Tex Mex visual

Santa Maria Tex Mex

Vind je het leuk om samen met mij producten te testen en recepten te maken? Yes! Meld je hier dan aan als Bloginsider. Als insider nodig ik je uit voor het testen, reviewen van en koken met mooie en lekkere producten.

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Nu ben ik op zoek naar 40 insiders die samen met mij Tex Mex recepten gaan maken. Als insider krijg je een verrassingsbox thuis gestuurd met Santa Maria Tex Mex producten waarmee je de lekkerste gerechten maakt. Deze gerechten deel je op Facebook of Instagram met de hashtag #verrasmettexmex . Maak jij de meeste verrassende gerechten dan kom ik samen met jou koken voor een nieuwe vlog!

Als je je aanmeldt als insider vragen wij je je gegevens in te vullen. Let op: vul de goede gegevens in zodat we de pakketten niet naar een verkeerd adres sturen. Ter bevestiging sturen we je nog een mail om je aanmelding definitief te maken.

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!