Wil & Tien (2wmn)

​​​​​​Word fan van 2wmn! 

Als fan van 2wmn kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Willemijn en Martine graag mee samenwerken. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

tesa visual
tesa visual

tesa mini make- over

De Lente staat voor de deur! Tijd om jouw interieur een boost te geven. Jij kunt samen met mij en tesa jouw thuis een mini make over geven. Voorwerpen  ophangen was namelijk nog nooit zo makkelijk. Met de Verstelbare Klevende Spijker van tesa heb jij nooit meer stress om je woonruimte te decoreren. Objecten kun je nu makkelijk ophangen zonder te boren en je hebt er geen kluservaring voor nodig. Je kunt tijd besparen, schade vermijden, en je gereedschappen in de schuur laten. Hoe gaaf is dat!? Doe je mee?

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Geselecteerde fans krijgen bericht via email waarin alle details van de challenge worden toegelicht. Als jij definitief meedoet krijg je binnen enkele weken de tesa producten thuisgestuurd om met de challenge te starten!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!