Wil & Tien (2wmn)

​​​​​​Word fan van 2wmn! 

Als fan van 2wmn kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Willemijn en Martine graag mee samenwerken. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Zwitsal visual
Zwitsal visual

Zwitsal Zwitsal Luiers

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij wil Zwitsal dat zo houden. Al bijna 90 jaar zorgt Zwitsal ervoor dat babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. Zwitsal heeft leuk nieuws, ze introduceren namelijk de Zwitsal luiers! En jij kunt deze luier samen met jouw kindje testen. 

Als je wordt geselecteerd ontvang jij een Fansquare Zwitsal box met heerlijke producten waaronder natuurlijk de nieuwe Zwitsal luiers! De leukste deelname wint een Zwitsal baby fotoshoot.

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Je wordt uitgedaagd om jouw ervaringen met de nieuwe Zwitsal luiers openbaar te delen op social media met de hashtags #Zwitsalluiers #welkomopdewereld. Geselecteerde fans ontvangen een mail waarin de opdrachten worden toegelicht.

De deelnemer met de leukste inzending krijgt bericht voor een baby-fotoshoot die in 2018 zal plaatsvinden.  De details van de gewonnen prijs zullen aan de winnaar bekend worden gemaakt per mail of telefoon.

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!